Search This Blog

Thursday, 15 December 2011

Konsert Loudspeaker Y2K 2011




Insyaallah, GPH [Grousiey Printhouse] akan keluarkan new design untuk konsert kali ini.Tungguuuu...
Link:http://yastro.blogspot.com/2011/12/konsert-rock-loudspeaker-y2k11-stadium.html

Thursday, 10 November 2011

T Shirt Wings

As salamualaikum semua sahabat dan pengunjung blog ini. Lately, banyak juga pertanyaan mengenai T Shirt disini. Maaf.. sebab aku sendiri pun agak sibuk dan lambat melayani pertanyaan korang semua. T Shirt Wings yang masih ada dalam stok adalah seperti gambar dibawah. Sila klik @ open new tab untuk membesarkan gambar T Shirt Wings tersebut. Kepada sahabat yang dah booking (stok dah ada kat aku)..aku harap cepat sikit la ambik barang tu...lambat2 kang aku lego jerr...hehehe.



Design Name :"Opera Hidup (biru)"
RM55.00 + RM10.00 = RM65.00 (delivery cost, pos laju) ~ Tanpa sticker dan casing baju...tshirt sahaja.
Size : XL Sahaja.



Design Name :"Wings Gold Foil"
RM55.00 + RM10.00 = RM65.00 (delivery cost, pos laju) ~ Tanpa sticker dan casing baju...tshirt sahaja.
Size : XL sahaja.



Design Name :"Wings Gold Foil"
RM55.00 + RM10.00 = RM65.00 (delivery cost, pos laju) ~ Tanpa sticker dan casing baju...tshirt sahaja.
Size : S, M, L, XL

#Semua tempahan bergantung kepada stok yang ada. Bagaimanapun Wings Gold Foil agak laju juga jualannya. So sapa cepat dia punya laahhh. Korang juga boleh booking kat aku seandainya bajet korang belum mencukupi...juga bergantung kpd stok yang ada.

Friday, 23 September 2011

T Shirt Wings, "Live In Singapore"

As salam semua...lama aku tak up date blog ni...Konsert Wings hari tu di Singapore memang mendapat sambutan yang sangat hangat. Begitu juga dengan jualan dari booth Grousiey Printhouse. Out of Sale... Aku minta maaf kepada peminat2 yang masih bertanyakan t shirt design lama seperti t shirt DT...

Minta maaf, sebab pihak Grousiey memang tak keluarkan lagi t shirt tersebut. Mungkin di satu masa yang lain nanti, sebab tu bila Grousiey Printhouse keluarkan t shirt, sila dapatkan dengan segera sebab setiap t shirt mempunyai keunikkan tersendiri. Aku sendiri mempunyai satu almari koleksi T shirt keluaran Grousiey...maaf yee, yang tu aku punya stok...tarakk juall....hehehe

Sama seperti t shirt "Live di Singapore" yang dibawah ini, sebenarnya ini adalah 2nd version dari yang dijual di Singapore tempohhari...tetapi dengan sedikit perubahan design. Jadi setiap pembeli di Singapore akan mendapat keunikkan, sebab mereka beli semasa konsert....manakala yang ni pulak untuk peminat2 Wings yang tak pergi kesana dan juga untuk koleksi mereka sendiri.

Terpulang kepada anda berminat atau tidak...tapi jangan tanya lagi kalau stock dah habis...Aku difahamkan t shirt ni akan keluar pada awal bulan depan....sebab stok awal dah habis...so sesapa yang nak order dengan aku, dipersilakan...

Booking aku buka sekarang sehingga 30/09/2011( Jumaat depan) nih..lepas tu mungkin aku tak ambik booking ..Malehh dah...hehehehe( Yang penting koleksi tuk aku jerrr...hahahaa:))


T Shirt: Live In Singapore
Harga: RM 55.00 + RM 10.00 (kos penghantaran)
Saiz: All size (American Size)
Buat peminat di Brunei atau di Singapore; Email aku dulu di yastross@gmail.com utk segala pertanyaan.

Friday, 20 May 2011

T Shirt Def Gab C ~ NEOLITHIC Black n NEOLITHIC Red

Coming Soon.....DEF GAB C Tshirt
Design Name : NEOLITHIC Black n NEOLITHIC Red
RM40.00 + RM10.00 (delivery cost, pos laju) sahaja
Size : XS, S, M, L, XL,  (American Size)
Contac saya di yastross@gmail.com ataupun isi form dibawah.

NEOLITHIC Red
NEOLITHIC Black

Semua T shirt ni dalam proses printing...sila email saya jika anda berminat. 
Saya akan reserve dahulu tempahan anda. Untuk info semua, Tshirt DT semua dah habis...kalau ada nanti saya akan pamer diblog ini.Thanks.





Wings Gold Foil Istana Budaya ni tokey tgh dalam reprint semula. Baju ni mmg dpt sambutan yg hangat semasa konsert di Istana Budaya tempohhari. Saya buka untuk tempahan saiz dahulu. Sekiranya stock dah ada saya akan contac anda menerusi email yg anda telah sertakan kpd saya.
WINGS OPERA HIDUP_Design : GOLD FOIL
Design Name : Seperti diatas...
RM55.00 + RM10.00 (delivery cost, pos laju) - tanpa sticker dan casing baju...tshirt sahaja.
Size : S, M, L, XL
Contac saya di yastross@gmail.com ataupun isi form dibawah. Tshirt DT yg lain dh tak de stock, yg tinggal kat gambar sebelah kiri atas tu jer, Red On Black (M) 1 helai, Hukum Karma (M) 1 helai dan Teori Domino Istana Budaya (M) 1 helai...

Monday, 28 March 2011

Official T Shirt for Wings n Superfriend at Istana Budaya.

Assalamualaikum semua.
Dah lama gua tak up date blog nih...Kali ni gua nak promosi Official Tshirt dari Grousiey Printhouse lagi.  
Design T shirt agak istimewa sikit berbanding dgn T Shirt DT. Ala2 Sheroi Neko gitu...hehehe
So, harga pun istimewa gak noo...maklumla kat Istana Budaya.
Buat masa sekarang gua hanya buka utk TEMPAHAN sahaja....
Setiap pembelian diiringi Car Sticker dan Casing Khas utk TShirt     (Refer kat gambar)

Price RM 65.00 + RM 10.00 
Setiap pembelian disertakan car sticker dan casing baju
(Pos Laju utk sehelai baju)
Total: RM 75.00

Price: RM 65.00 + RM 10.00 
Setiap pembelian disertakan car sticker dan casing baju
(Pos laju utk sehelai baju)
Total: RM 75.00


Penghantaran gua hanya bikin kat Semenanjung sahaja.
Gua tak check pun (costing)  kalau deliver kat Sabah, Sarawak n Brunei.
Biasanya agak mahal sikit....kecuali jika pembeli sanggup menampung kos penghantaran.
Bagi pembeli sekitar S/Alam ngan Klang...korang boleh C.O.D. bila ada stock.

Ape2 hal pun Email kat gua dulu. yastross@gmail.com

Design yg ni jangan dok sibuk2 nak order...khas untuk crew sahaja.
Not For Sale...Diulangi Not For Sale..hehehe!!!


Monday, 24 January 2011

Notis terkini...12/02/11

"Salam kepada semua CoLLector Tshirt ekslusif, Double Trouble dan Wings."

Just nak Inform kat korang yang kebanyakkan stock baju dah 

TIADA/HABIS!!!

Stock yang masih ada...
Hanya...


Red On Black (Konsert DT di Kuantan)

Saiz yg masih ada:  S : 1 HeLai.
                                  M: 2 HeLai.
           Harga Rm40.00 + rm10.00 utk pos laju.(RM50.00)
COD (Shah Alam) RM 40.00 shj.
(Pos laju dh x sediakan sampul surat,kene beli la plak)
      




Wings (Hukum Karma)


                Sehelai sahaja saiz m
Harga: RM45.00 + RM 10.00 utk Pos Laju (RM55.00)
COD (Shah Alam) RM 45.00 sahaja.


Baju DT (Grousiey Crew)
macam yg aku pakai kat bawah/sebelah Isma ni
aku nak let go gak...
tp kalau ada offer "baik" aku terima.
Still sayang lagi wooo....
baju saiz M( belum pakai lagi) email kat aku
yastross@gmail.com
terima kasih.





Apepun layan gambar je la dulu...he3!!!






Sebarang masaalah sangat2 dikesali.
Insyaallah jika ada baju/stock yg lain saya akan upload kemudian.
Terima kasih.

Related Posts with Thumbnails

Borang Pesanan dan Pertanyaan.

Name:
Email Address:

This HTML form was created by Freedback.
 

blogger templates 3 columns | YastroOnLine