Search This Blog

Monday, 24 January 2011

Notis terkini...12/02/11

"Salam kepada semua CoLLector Tshirt ekslusif, Double Trouble dan Wings."

Just nak Inform kat korang yang kebanyakkan stock baju dah 

TIADA/HABIS!!!

Stock yang masih ada...
Hanya...


Red On Black (Konsert DT di Kuantan)

Saiz yg masih ada:  S : 1 HeLai.
                                  M: 2 HeLai.
           Harga Rm40.00 + rm10.00 utk pos laju.(RM50.00)
COD (Shah Alam) RM 40.00 shj.
(Pos laju dh x sediakan sampul surat,kene beli la plak)
      




Wings (Hukum Karma)


                Sehelai sahaja saiz m
Harga: RM45.00 + RM 10.00 utk Pos Laju (RM55.00)
COD (Shah Alam) RM 45.00 sahaja.


Baju DT (Grousiey Crew)
macam yg aku pakai kat bawah/sebelah Isma ni
aku nak let go gak...
tp kalau ada offer "baik" aku terima.
Still sayang lagi wooo....
baju saiz M( belum pakai lagi) email kat aku
yastross@gmail.com
terima kasih.





Apepun layan gambar je la dulu...he3!!!






Sebarang masaalah sangat2 dikesali.
Insyaallah jika ada baju/stock yg lain saya akan upload kemudian.
Terima kasih.

Related Posts with Thumbnails

Borang Pesanan dan Pertanyaan.

Name:
Email Address:

This HTML form was created by Freedback.
 

blogger templates 3 columns | YastroOnLine