Search This Blog

Friday, 23 September 2011

T Shirt Wings, "Live In Singapore"

As salam semua...lama aku tak up date blog ni...Konsert Wings hari tu di Singapore memang mendapat sambutan yang sangat hangat. Begitu juga dengan jualan dari booth Grousiey Printhouse. Out of Sale... Aku minta maaf kepada peminat2 yang masih bertanyakan t shirt design lama seperti t shirt DT...

Minta maaf, sebab pihak Grousiey memang tak keluarkan lagi t shirt tersebut. Mungkin di satu masa yang lain nanti, sebab tu bila Grousiey Printhouse keluarkan t shirt, sila dapatkan dengan segera sebab setiap t shirt mempunyai keunikkan tersendiri. Aku sendiri mempunyai satu almari koleksi T shirt keluaran Grousiey...maaf yee, yang tu aku punya stok...tarakk juall....hehehe

Sama seperti t shirt "Live di Singapore" yang dibawah ini, sebenarnya ini adalah 2nd version dari yang dijual di Singapore tempohhari...tetapi dengan sedikit perubahan design. Jadi setiap pembeli di Singapore akan mendapat keunikkan, sebab mereka beli semasa konsert....manakala yang ni pulak untuk peminat2 Wings yang tak pergi kesana dan juga untuk koleksi mereka sendiri.

Terpulang kepada anda berminat atau tidak...tapi jangan tanya lagi kalau stock dah habis...Aku difahamkan t shirt ni akan keluar pada awal bulan depan....sebab stok awal dah habis...so sesapa yang nak order dengan aku, dipersilakan...

Booking aku buka sekarang sehingga 30/09/2011( Jumaat depan) nih..lepas tu mungkin aku tak ambik booking ..Malehh dah...hehehehe( Yang penting koleksi tuk aku jerrr...hahahaa:))


T Shirt: Live In Singapore
Harga: RM 55.00 + RM 10.00 (kos penghantaran)
Saiz: All size (American Size)
Buat peminat di Brunei atau di Singapore; Email aku dulu di yastross@gmail.com utk segala pertanyaan.

Related Posts with Thumbnails

Borang Pesanan dan Pertanyaan.

Name:
Email Address:

This HTML form was created by Freedback.
 

blogger templates 3 columns | YastroOnLine