Search This Blog

Tuesday, 27 April 2010

Double Trouble di Sinar FM....

Promo D/T di Sinar FM!!!!

Gemmy Skyline di Surfers Club Bali... (pernah wat show kt H/rock cafe KL)

Thursday, 15 April 2010

K'NAAN-OFFICIAL FIFA 2010 WORLD CUP ANTHEM (waving flag)

Search : Ku Taklukkan Dunia (HQ Audio)

Wednesday, 14 April 2010

T Shirt W Cup!!!! Terhangat dipasarannn!!!

                                         Sila Klik Pada Gambar!!!!!

Harga saya RM45.00 sahaja....Rare Design!!!!!

   ade yg dh jual sampai harga RM55.00 ~RM60.00

      Edisi terhad broo!!!.... Custom made n American size...material Cotton..

         X mustahil harga boleh semakin meningkat...sbb barang semakin panasss!!!! 


#Sila lihat older pages!!!....kalau ade yg nak melalui pos...tambah le RM5.00...

    ctc/msg saya dulu
     
       Yasri 012 9449536

Gegaran semangat Search, Wings

POPULARITI dua kumpulan rock, Search dan Wings tidak perlu disangkal lagi. Sepanjang pembabitan lebih tiga dekad dalam dunia seni, mereka berjaya mencetus fenomena tersendiri sehingga mendapat jolokan lagenda rock tanah air.
Lagu-lagu dendangan mereka menjadi kegilaan ramai sekitar 1980-an hingga kini. Tidak dinafikan irama rock dan malar segar masih menjadi pilihan peminat muzik tanah air.
Tiada siapa yang menyangkal Search yang ditubuhkan sekitar 1981 di Johor Bahru memacu populariti tersendiri menerusi lagu-lagu hit mereka seperti Isabella, Fantasia Bulan Madu, Fenomena dan Gadisku. Search mula mengadakan persembahan secara live di Hard Rock Cafe, Kuala Lumpur sejak 1980-an. Kumpulan asal terdiri daripada Yazit (dram), Hillary Ang (gitar), Memek (bass) dan Zainal (vokal). Album pertama Cinta Buatan Malaysia di bawah Polygram Record terbitan M Nasir dihasilkan pada 1985. Ketika itu, tempat Zainal digantikan Amy sebagai penyanyi, Nasir menggantikan Memek sebagai pemain bass dan Din sebagai pemain gitar kedua berganding dengan Hillary.

selanjutnya di.....


http://www.hmetro.com.my/myMetro/articles/GegaransemangatSearch_Wings/Article

* Pas tu jgn lupe order le baju DT tu ngan aku....

Sunday, 11 April 2010

Fish Replica...hand made.

From hand made....fish replica....



                                        



                                           

    

Striker Carrom Custom Made!!!!

Striker Carrom Hand Made


 Striker Carrom Hand Made.....

  Weight: 10 ~ 12 gram
    Height : 4 ~ 5 mm
     Diameter :  42mm ~ 44mm
       Material : Resin  dan bola snooker.
        Harga : RM50.00 ~ RM130.00 mengikut jenis. (add RM5.00 for pos laju)

# Striker boleh ditempah mengikut citarasa pelanggan...terutama dari segi height,weight dan diameter.
# Pelanggan boleh menempah mengikut citarasa grafik sendiri atau memberi gambar yg bersesuaian.
# Striker yg ready made juga boleh didapati semasa pertandingan carrom diadakan terutamanya disekitar  lembah Klang. 

#Sila hubungi en Rosman ditalian 0122691195. Terima kasih.

Thursday, 8 April 2010

New Product..from SteviaSugar Corporation

                                                                              

SteviaSugar Corporation - Sweeten your life naturally!


     For centuries, stevia leaves have been used effectively by the Guarani indians to sweeten their teas. Now, you can too!
   SteviaSugar Corporation is a specialist in Stevia; we offer stevia in many forms for end consumers, as extracts, cut leaves and tea.
   Stevia has the following benefits:
  - Control blood sugar level by calorie properties
- Control body weight
- Lowers high blood pressure
- Beneficial for mouth and teeth care
- Reduces sweet cravings and tobacco addiction
   SteviaSugar Corporation develops a special stevia hybrid namely Stebiana Stevia that has the sweetest taste available in the market.
   With Stebiana Stevia, rest assured that you get the sweetest, most delicious stevia taste.

              Click here to learn more!

             
                 

                 

Tshirt DouBleTrouBLe...rare design.


Tempahan dibuka sekarangggg!!!!

 
 Color:   Black
  Saiz  :    S - XXL.
   Harga :  RM 50.00 (add 5rm tu pos laju)
                    
*Sila klik gambar untuk gambaran yg lebih jelas. 

Note: T Shirt ni telah habis dijuaL..tgu reprint semula...biLa?? Tak tau Lagi...tunggu pengumuman dr saya...TQ!!!

Wednesday, 7 April 2010

Belajar buat bisnes!!!

Aku men belasah je buat blog..pas tu jual baju..pas tu masukkan monetise...sapa klik kat iklan2 yg aku buh tu aku dpt le 1sen kot...ikut yg aku paham lerrr...

Hope betul la tu...aku masa ni men belasah je. Sok lusa bolehlah kut sket2...
Dh ade kwn2 aku yg mintak tulun wat blog gak...hehehe...jd sifu la pulok!!!
padahal aku pun x tau mende.!!!

Kalau ade yg terbaca dan ikhlas nk tulun aku...aku terima dgn senang hati!!!!

Sunday, 4 April 2010

DOubLE TroUblE!!!!

PASTI GEMPAK GILEE!!!

kENANGaN SILaM aKaN MENJELMa..



"DoUbLE TrOUbLE"......

AKAN DATANG!!!

TUNGGU KEMUNCULANNYA!!!!!

Friday, 2 April 2010

Usaha tangga kejayaan!!!

Aku masih menunggu nihh!!
Sape la yg jadi first online costumer aku....dah 2 ari blog ni digodek ngan aku...hehehe...
Sabar Itu Separuh Dari Imann!!!/////
_______________________________________________________________
Hari ini....04/04/2010....06.40pm
Alhamdulillah...syukur sangat2..
Sambutan dari rakan2 amat menggalakan...

"tak cuba tak tahu...dah cuba, tak mau berhenti lak rasenye"
hehehe.....
Ape pun "terima kasih" yg tak terhingga buat rakan2 sekalian..

Adiosss!!!

T Shirt World Cup Custom Made!!!








BaRanG PanaSSS!!!!

x ada dijual dikedai....custom made malii!!!
Tengok Model pun dh Gempak!!!!
Sebenarnye....

Saya tolong kawan jual baju...so sesape yg nak tahu lebih lanjut 
sila hubungi yastross@gmail.com atau call Yasri 012 9449536 


Saya tinggal area Klang n Shah Alam!!!






Sila klik gambar utk gambaran yg lebih jelas!!!

Material : cotton

Colour     : Black only
Harga      : RM45.00 sahaja x termasuk belanje pos (rm5.00)....
Saiz         : S ~ XXl 

Related Posts with Thumbnails

Borang Pesanan dan Pertanyaan.

Name:
Email Address:

This HTML form was created by Freedback.
 

blogger templates 3 columns | YastroOnLine