Search This Blog

Who Am I

Aku Yasri Bin Yasin, seorang pekerja di PROTON BHD since 1992. Berasal dari Sg Koyan, Kuala Lipis Pahang. Bisness baju ni hanyalah suka2 ataupun part time sebab minat jugak la dengan bab2 meniaga nih. Harga baju yang aku tawarkan sama je dengan harga Grousiey Printhouse, yang mungkin berbeza hanya dari harga Pos Laju...

Ok...note ringkas dulu..Ape2 hal korang email aku kat yastross@gmail.com atau hubungi aku ditalian 012 9449536. Ataupun komen kat bawah ni je. Jgn bia kosong la beb!!! Takkan korang malu...pe barang rockers malu...hahaha...
Caiyokk bro....

Related Posts with Thumbnails

Borang Pesanan dan Pertanyaan.

Name:
Email Address:

This HTML form was created by Freedback.
 

blogger templates 3 columns | YastroOnLine